Ihmisten hampaissa jo yli kaksikymmentä vuotta

Kun tarvitset korkealaatuiset ja kestävät hammasproteesit tai muita hammaslaboratorion palveluita, kannattaa kääntyä osaavan ammattilaisen puoleen. Hammaslaboratorio AikaHampaan asiantunteva ja kokenut erikoishammasteknikko Harri Hukka on palvellut asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla jo yli kaksikymmentä vuotta. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Hammasproteesit

Hampaat ovat tärkeä osa kehoamme sekä esteettisistä että käytännöllisistä syistä. Täydellä hammasrivistöllä voit vilauttaa valloittavan virneen tai herkutella helposti vaikka vastapaistetulla karjalanpiirakalla. Tapaturmien, iän tai muiden sattumusten takia joskus kuitenkin käy niin, että osa hampaista tai kaikki hampaat puuttuvat, joka väistämättä vaikeuttaa tavallista arkielämää. Hammaslaboratorio AikaHampaasta saat erikoishammasteknikon mittatilaustyönä tekemät, korkealaatuiset hammasproteesit eli tekohampaat sekä proteesien pohjaukset, tiivistykset, korjaukset ja huollot. Proteesien avulla voit taas elää täyttä elämää!

Lajikohtaiset hammassuojat

Hammaslaboratorio AikaHammas myy lajikohtaisia hammassuojia urheilijoille. Olipa lajisi sitten jääkiekko, kamppailulajit, motocross tai jotain siltä väliltä, meiltä saat laadukkaat, lajikohtaiset, pään ja suun sekä hampaiden turvallisuutta edistävät hammassuojat helposti. Erikoishammasteknikkomme Harri Hukka auttaa sinua valitsemaan parhaat hammassuojat lajiin kuin lajiin.

Elacin-kuulosuojaimet

Tykkäätkö käydä konserteissa? Harrastatko moottoriurheilua? Onko sinulla vaikeuksia nukkua pienessäkin taustahälyssä? Elacinin henkilökohtaiset kuulosuojaimet suojaavat korvia kovan metelin aiheuttamilta kuulovaurioita, jotka ovat peruuttamattomia. Vastaavasti kuulosuojaimet eristävät tehokkaasti taustahälyn ja esimerkiksi puolison kuorsauksen niin, että voit nukkua yösi makeasti. Yksilölliset Elacin-kuulosuojaimet valmistetaan mittatilaustyönä.

Normaalit hammaslaboratoriopalvelut

Erikoispalveluiden lisäksi Hammaslaboratorio AikaHammas tarjoaa kaikki normaalit hammaslaboratoriopalvelut luotettavasti ja laadukkaasti. Soita ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Hammaslaboratorio AikaHammas

EHT Harri Hukka

Kirkkokatu 30 B (katutaso)

80100 JOENSUU

Puh. 050 331 7575

harri.hukka@aikahammas.fi